Torte in pecivo

V  slaščičarni Pika Nogavička ponujamo pestro izbiro različnih tort. Peka pri nas poteka po naravni klasični metodi, kar pomeni da torte ne vsebujejo umetnih sestavin. V naših receptih so prisotna domača jajca, naravna smetana, prava čokolada, sveže sadje, sladkorni okraski,… Tako so torte pri Piki Nogavički naravne, okusne in sočne. Poseben poudarek dajemo samemu  izgledu tort, pri  tem upoštevamo želje kupcev in nudimo pomoč z svojimi  idejami.

Slaščičarna Pika Nogavička izdeluje veliko vrst drobnega minjonskega  peciva. Pecivo izdelujemo iz biskvitnih test in domačih mlečnih krem. Ponudba peciva je zelo raznolika, ponujamo okuse  čokolade, oreha, lešnika, sacher, punča, bele pite, marelice, kokosove, makove, francoske. Ponudbo minjonskega peciva dopolnjujejo mini princeske, ki so glavni prodajni hit slaščičarne Pika Nogavička.

Mini princeske so mali deserti pečeni iz paljenega testa, polnjeni z domačo vanilijevo kremo in naravno smetano. Ročno pripravljene mini princeske ponujamo pakirane v dekorativni embalaži, ki je primerna za pogostitev. V slaščičarni Pika Nogavička vam škatlico mini princesk pripravimo ob vašem obisku. S tem dosegamo visoko kvaliteto izdelka, ki je sveže pripravljen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.