Ultrazvok Ultralaba med najboljšimi

Če ste med tistimi, ki na tako enostavni pregled, kot je ultrazvok, niste pripravljeni čakati več mesecev ali celo let na napotnico, ker si želite priti vaši diagnozi čim prej do kraja, potem imate pri nas večinoma možnost le samoplačniškega pregleda. V večini primerov ultrazvok namreč pokaže, če je res kaj narobe, če je res kakšna poškodba. Vsekakor se na ultrazvok ni smiselno naročiti kar tako, preventivno brez posveta kakšnega strokovnjaka, saj ultrazvok ne pokaže vsega in je kdaj bolj smiselno opraviti kakšen drug pregled. No, če pa ste povsem prepričani, da je ultrazvočna preiskava prava za vas, potem je za ultrazvok Ultralab najboljša izbira. Zakaj? Ker imajo v svojih vrstah le najboljše radiologe in ker imajo le najboljše aparate.

Je za ultrazvok Ultralab kaj dražji?

Cene so na tem segmentu trga tako izenačene, da ne morete računati na to, da boste kaj privarčevali, če boste na veliko iskali samoplačniške ponudnike. Morda so razlike nekje za 10 € za posamezen pregled, kaj več pa ne. Tako je tudi za ultrazvok Ultralab za določene preglede morda dražji za 10 €, za določene cenejši, zato ne moremo posplošiti, da je med dražjimi in to kljub bistveno višji kakovosti od marsikaterega ponudnika. Za ultrazvok Ultralab namreč uporablja le najboljše aparate, medtem ko drugi, ki imajo zelo podobno ceno, uporabljajo tudi bistveno slabše aparate, kar pomeni, da so tudi rezultati preiskave manj zanesljivi, kar pa je pravzaprav še najbolj pomembno.

Na ultrazvok v Ultralab le v Ljubljani

Za samoplačniški ultrazvok Ultralab jasno ni edini ponudnik v Sloveniji, jih je pa v Ljubljani največ. Pravzaprav je zraven Ultralaba še en ponudnik, dokaj blizu še en, vendar kot že prej navedeno, če iščete ultrazvok, najprej preverite, kakšne aparate imajo. Iščite torej tiste ponudnike, ki imajo najboljše aparate.