V bazen lahko namestimo protitočne naprave

Zunanji montažni bazeni, ki jih najdemo na spletni strani http://www.bazeni.com/, so velikokrat premajhni, da bi se lahko v njem tudi naplavali. Ne želimo imeti bazen samo zaradi okrasa našega vrta ali da bi se z bazenom pohvalili pred našim sosedom. Radi bi imeli bazen, da ga lahko uporabljamo in izkoristimo maksimalno kolikor se le da. Zato so zelo priporočljivi protitoki, ki jih lahko vgradimo v vsak bazen. Te naprave nam omogočijo, da lahko plavamo v vodnem toku in se skorajda ne premikamo. Vodni tok je tako močan, da se ne moremo premakniti po dolžini. Tako se res s plavanjem tudi utrudimo in si pridobivamo veliko dodatne kondicije. Omogočeno imamo plavanje v zelo majhnem prostoru. Privoščimo si poljuben stil plavanja in lahko si tudi sami izbiramo moč vodnega toka. Hkrati imamo še masažo celotnega telesa.

Protitočne naprave za bazen.logo wide

Te naprave so izdelane na različne načine. Boljše nam omogočijo usmerjanje curka v vse smeri. Reguliramo lahko tudi moč curka. Naš vrtni bazen nam bo s to napravo omogočil res veliko in bili bomo zelo zadovoljni. Veliko več ga bomo uporabljali. Priporočljivo je, da se protitočno napravo namesti na steno. Obstajajo zelo različni protitoki po zelo različnih cenah. Lahko se odločimo za zelo prestižne ali pa enostavne in cenovno veliko bolj ugodne.

Današnji bazeni, nam res lahko veliko nudijo, če si to lahko privoščimo. Ne glede na to ali imamo vgradni bazen ali pa je samo postavljen na betonsko podlago, se lahko odločimo in gremo v nakup dodatne opreme, ki nam bo nudila velike užitke in veliko prijetnih trenutkov za nas in za našo celo družino. Odločiti se moramo in seveda najprej pregledati kaj vse nam današnji trg nudi. Tehnologija izdelave napreduje, ponudbe je vedno več, zato so tudi izdelki vedno bolj dosegljivi. Recesija je naredila svoje in mogoče je potrebno kdaj počakati na kakšno akcijo za nakup. V zimskih časih so akcije kar pogoste.