V vulkanizerstvu Špan vam priskrbimo in oskrbimo »obutev« vozila

pnevmatikeNaše vulkanizerstvo je med strankami znano po izjemni natančnosti, tehnološko dovršenih napravah in pristopih, ki jih uporabljamo. Smo največje vulkanizerstvo v Sloveniji z dolgoletno tradicijo, ki jo vselej nadgrajujemo z dodatnimi visokimi standardi, naprednimi stroji in usposabljanji v tujini. Naši strokovnjaki, popolnoma predani svojemu delu in neprecenljiv adut našega vulkanizerstva, so vedno pripravljeni pogledati in oskrbeti vaše vozilo. Naša ekipa se zaveda, da so pnevmatike ključne za vaš varen in hiter prevoz. V vulkanizerstvu ponujamo vse vrste novih pnevmatik ter storitve montaže, umerjanja in hranjenja pnevmatik. Imamo tudi možnost skladiščenja vaših pnevmatik med letnim časom, ko jih ne uporabljate, kjer zagotavljamo vse optimalne pogoje hrambe. Sodobna pnevmatika je pomemben, visokotehnološki kos avtomobilske opreme, za katerega se odšteje nemalo denarja. Z velikim številom prevoženih kilometrov, ki jih lahko upravičeno pričakujete od vsake pnevmatike, vam v našem vulkanizerstvu poskrbimo za pravilno vzdrževanje, saj je ključnega pomena, da se vozilo kar najbolje izkoristi.

 

V centru Špan imamo največje vulkanizerstvo v okolici Ljubljane

Naše vulkanizerstvo v okolici Ljubljane je del večjega kompleksa, ki obsega tudi avtomobilistični, motociklistični in kolesarski center ter več drugih storitev za mobilnost. Naše vrednote temeljijo na naši dolgoletni tradiciji, kar kupci cenijo ter se k nam radi vračajo. Tako je naše vulkanizerstvo v Brezovici pri Ljubljani velikokrat tudi prizorišče snemanja televizijskih prispevkov z nasveti za varno vožnjo. Posnetke nekaterih tovrstnih programov lahko najdete na naši spletni strani, kjer so podrobno predstavljene naše storitve in poslanstvo. Izvajamo tehnološko napredne, inovativne in  sodobne pristope, kar nam je leta 2001 prineslo certifikat kakovosti št. V-001 Obrtne zbornice Slovenije za kakovostno vulkanizersko delavnico. Leta 2009 smo temu dodali še certifikat ISO kakovosti 9001:2008. Naša vloga kot vulkanizerja pa se ne konča, ko stranke zapustijo delavnico. Tudi v času vaše uporabe vozila vam svetujemo z uporabnimi informacijami za vzdrževanje pnevmatik, ki bi jih moral poznati vsak voznik. Z veseljem vam razložimo, kako preveriti in vzdrževati ustrezen pritisk ter kako preveriti, ali ima pnevmatika napake, kot so vremensko pogojene razpoke, ki nastanejo zaradi obrabe. Pravilne nastavitve in popravila pnevmatik vam zagotavljajo, da boste svoje pnevmatike in celotno vozilo uporabljali dolgo in varno ter skladu z njihovim namenom.

 

Center Špan poleg avto-moto in kolesarskega centra zaokrožuje še vulkanizer

V centru Špan je vulkanizer vključen v širši celostni koncept mobilnosti. Naše podjetje namreč zagotavlja vse, kar potrebujete za varno in trajnostno mobilnost. Vulkanizerske storitve kakor ostale storitve in produkte izvajamo kakovostno, hitro in učinkovito v skladu s svetovnimi trendi. Nenehno vlagamo v opremo prostorov in izobraževanje osebja. Ker mora biti pravilno popravilo pnevmatik vedno sestavljeno iz več komponent, imamo prostor razdeljen na cone, kjer dinamično in zanesljivo izvedemo vse korake. Poleg premontaže in uravnoteženja pnevmatik ob menjavi izvajamo tudi popravila pnevmatik in optične nastavitve podvozja. Da ne bi ostalo le pri pnevmatikah, vam popravimo in poravnamo alu platišča vseh vrst, peskamo alu in kovinska platišča in druge avto dele ter platišča iz aluminija tudi zloščimo. Za vašega štirikolesnega konjička je torej v najkrajšem možnem času izjemno dobro poskrbljeno. Vi se medtem lahko okrepčate v naši kavarni, kjer lahko tudi pobrskate po brezplačnem brezžičnem internetu.

 

Če iščete dobrega vulkanizerja v Ljubljani, preizkusite naše vulkanizerske storitve

Ni vseeno, kje si izberete izvajalca vulkanizerskih storitev.V centru Špan vam kot izjemno dober vulkanizer v okolici Ljubljane nudimo tudi hrambo vaših pnevmatik v računalniško vodenem skladišču. Naš prijazen, izkušen kader bo vzdrževal vaše vozilo v odličnem stanju, saj za zagotavljanje kakovostne in hitre storitve uporabljamo najnovejšo diagnostično tehnologijo. Svetujemo vam, da se pri nas oglasite čim prej in ne čakate do tik pred zdajci, ko bo treba menjati pnevmatike zaradi hladnejšega vremena. Ker smo vulkanizerstvo umestili v center mobilnosti, ponujamo tudi številne druge možnosti preventivnega vzdrževanja vašega vozila. Pravilna nega in servis podaljšata življenjsko dobo katerega koli avtomobila, avtobusa ali tovornjaka. Vedno bomo v dogovoru z vami uporabljali najbolj napredne tehnike in vrhunsko diagnostiko, da vašemu jeklenemu konjičku zagotovimo kar najbolj kakovostno in obenem ugodno »obutev«. Ste vedeli, da vam nudimo tudi storitve opravljanja tehničnega pregleda in registracije? Ker smo pooblaščena organizacija, lahko vse to opravite kar na enem mestu. V okviru priprave vašega vozila na tehnični pregled vam tudi preverimo tlak v pnevmatikah, kar je del tako imenovanega hitrega servisa. Tudi to je ena od naših storitev, namenjenih temu, da vam olajšajo zaposleni vsakdanjik. Prihranite na času, denarju in energiji ter vse za svoje vozilo uredite pri Španu. Oglasite se nam po telefonu, prek elektronske pošte oziroma internetne strani, ali pa nas obiščite v Brezovici pri Ljubljani. V našem velikem centru mobilnosti se lahko na lastne oči prepričate o naši strokovnosti ter o resničnosti našega gesla, da je kupec vedno kralj. To potrjujejo številne zadovoljne stranke, ki jih boste gotovo srečali tudi ob vašem obisku. Za prvi vtis pobrskajte na internetni strani, kjer najdete vse naše izdelke in storitve, nato pa se ob priliki oglasite, veseli vas bomo!