Vodni filter reši vsaj eno težavo

Brez vode ni življenja, ljudje so z njo obkroženi. Je sestavina človeka, hrane, pijače, rastlin … Ta, ki priteče iz domače pipe, lahko vsebuje molekule, ki so jih pili dinozavri. Ena od njenih nalog je to, da uravnava temperaturo v telesu in v celice prenaša kisik in hranilne snovi. Ščiti organe in pomaga odplakniti škodljive stvari iz telesa. Verjetno bi se vsi strinjali, da je njena vloga izjemna. Njen vpliv na zdravje človeškega telesa je monumentalen. Zato mora biti čista, razkužena in okusna. Slab okus vode je težava, ki jo reši vodni filter. Večja dilema je to, ali reši tudi človekovo počutje. Mnenje osebe, ki se ukvarja z zdravim življenjem, lahko preberete na tem blogu: https://www.malinca.si/blog/vodni-filter-ali-ga-ob-tako-kvalitetni-slovenski-vodi-sploh-potrebujemo

Vodni filter vas reši pred pesticidi

Ljudje se počasi začenjajo zavedati pomena zdravja in vpliva pijače nanj. Zdravje postaja vedno večja vrednota z večanjem števila obolelih, dolgimi čakalnimi dobami pri zdravniku in večjimi obremenitvami. Vsak si želi živeti čim bolj polno, pri čemer pomaga kakovostna tekočina. V fizičnih in spletnih trgovinah je mogoče najti vodni filter. Iz domače pipe priteče najbolj regulirana tekočina, ki pa še vedno vsebuje kemikalije. Takšne, ki jih ne želite zaužiti, na primer pesticide. Če ste pomislili, da je boljša tista iz trgovine, se skoraj zagotovo motite. Tista na policah v trgovini ni tako regulirana kot tista iz pipe. Najboljša rešitev se zdi vodni filter.

Vodni filter za varnejši tuš in kopel

Ta je na voljo v različnih oblikah. Kupite lahko takšnega, ki ga pritrdite na svojo pipo. Na prodaj pa je tudi vodni filter v obliki vrča. Preden ga odnesete k blagajni, temeljito preverite njegove specifikacije. Če vodni filter ne prečisti največjih onesnaževalcev, od njega ne bo dovolj koristi. Cilj je zdravje, z njim vred boljše počutje, ne metanje denarja stran. V ponudbi pa je tudi vodni filter, ki ga namestite v kopalnici in poskrbi za varno tuširanje in kopanje. Koža namreč zlahka vsrka vse, kar se nanjo nanese, zato ste tudi pod tušem izpostavljeni škodljivim kemikalijam.