Vplačila in izplačila na stavnice preko e-denarnic

Ob odprtju uporabniškega in stavnega računa lahko hitro in enostavno izvedete vplačila in izplačila na stavnice, pri čemer lahko izbirate med različnimi plačilnimi metodami. Sredstva lahko prenašate tudi preko e-denarnic, kot sta spletna ponudnika Skrill in Neteller. V varnem spletnem okolju lahko shranite več računov vaših kreditnih in bančnih kartic in enostavno plačujete z njimi preko spleta.
Spletni ponudniki stav na športne dogodke nudijo tudi druge plačilne možnosti, kot je navadno bančno nakazilo, plačevanje z debetnimi in kreditnimi karticami in prenosi sredstev preko računa Paysafecard. Več o tem, kako potekajo vplačila in izplačila na stavnice, pa si lahko preberete na tem naslovu https://www.sportni-portal.com/vplacila-in-izplacila.

Prenosi sredstev preko e-denarnice Skrill

skirllSkrill je priljubljena e-denarnica, ki vam omogoča enostavno in varno plačevanje na spletu. Račun na e-denarnici napolnite z nakazilom iz vašega bančnega računa, od tu naprej pa lahko samo z nekaj kliki opravljate plačila na spletu, kar velja tudi za vplačila in izplačila na stavnice.
Prednost te plačilne metode je v tem, da so sredstva iz e-denarnice na vašem stavnem računu takoj na razpolago. Ko si boste izplačali dobitek, ki ste ga prislužil is športnimi stavami, pa bodo sredstva na Skrill platformi na voljo v enem dnevu. Od tu naprej pa si gotovino izplačate na vaš bančni račun. Pri tem vam bodo zaračunali nekaj provizije.

Prenosi sredstev preko e-denarnice Neteller

netellerRačun za športne stave lahko napolnite tudi preko ponudnika Neteller, ki tako kot Skrill deluje kot e-denarnica, pri čemer vam ob prenosih sredstev ni potrebno vnašati različnih podatkov kot pri običajnem bančnem nakazilu ali pri plačevanju s kreditnimi karticami. Dovolj je že vpis naslova vaše elektronske pošte.
Ta plačila metoda vam omogoča, da vplačila in izplačila na stavnice izvedete zelo hitro oziroma takoj. Uporabite pa lahko tudi predplačniško kartico, s katero lahko dvigujete gotovino na bankomatu in vam ni potrebno opravljati nakazil na bančni račun, zato da bi potem dvignili gotovino z bančno kartico.