Vse o zeleni kavi

Marsikdo je že slišal za zeleni čaj, vendar marsikdo še ni slišal za zeleno kavo. Zelena kava je napitek oziroma kava, ki nam pomaga pri hujšanju oziroma  pri dieti in izgleda kot ostale vrste kav. Zelena kava ni zelene barve, ampak ravno tako črne barve kot običajna kava. Tako da tudi, če se ne želite odreči jutranjem ritualu kot je na primer pitja kave, lahko brez slabe vesti pijete kavo, vendar pijte rajši zeleno kavo, saj omogoča hitro topljenje maščob.

Zelena kava je kot ostale običajne kave, vendar da zelena kava vsebuje poleg kave arabika in robusta vsebuje še izvleček zelene kave. Te izvlečki vsebujejo posebno sestavino, ki je ključna za učinek zelene kave. In te izvlečki v zeleni kavi topijo našo odvečno maščobo, ki se nabira v našem telesu.
Zelena kava je v bistvu nepražena običajna kava. Vendar vemo, da imajo pražene kave mnogo boljši okus kot nepražena, vendar če bi vedeli kakšne učinkovite ima zelena kava, bi jo ljudje začeli bolj kupovati in piti. Saj je tudi bolj zdrava, kajti ne izgubi zdravilnih sestavin, ki so v zrnih kave.

Preberite tudi: