William Hill Slovenija je stavnica s tradicijo

Stavnice in predvsem športne stave obstajajo že odkar obstaja šport. Ljudje so imeli od nekdaj radi adrenalin, ki steče po žilah, ko spremljamo izbranega športnika ali ekipo, ki smo jo izbrali za svojega zmagovalca na določeni tekmi ali dirki. Stavnic in spletnih stavnic obstaja že na milijone, William Hill Slovenija pa je ena izmed takšnih s dolgoletno tradicijo in uveljavljenim imenom, saj njena matična organizacija deluje že več kot osem desetletij. O zgodovini in delovanju stavnice lahko izveste več na povezavi https://www.sportni-portal.com/william-hill. Tudi prijava poteka prek navedene spletne strani.

stavnica williamhill

Na kaj staviti prek William Hill Slovenija

Možnosti za izbor svojega favorita vam v stavnici William Hill Slovenija zagotovo ne bo zmanjkalo, saj tedensko ponujajo kar pol milijona različnih stav in letno pokrivajo kar 60 tisoč nogometnih tekem za vse nogometne navdušence. V stavnicah William Hill Slovenija ponujajo tudi stave, kot so handicap, specialne stave, strelec gola in več. Seveda pa ne ponujajo samo nogometnih stav, temveč tudi veliko pokritost ameriških športov, konjskih dirk in drugih športov. Ena od posebnosti je izjemna vrednost marže za nogomet – ta znaša 5,4 %, kar je veliko boljše kot v drugih stavnicah.

Kako potekajo stave

Prvi korak je prijava v stavnico William Hill Slovenija, kar lahko naredite prek njihovega spletnega portala. Ob registraciji prejmete za 30 € brezplačnih stav kot bonus dobrodošlice. Prav tako ponujajo kakšne promocije ob stavah na konjske dirke. Ena od prednosti stavnice so stave v živo, torej lahko v realnem času stavite na tekmi, ki jo spremljate, stavni trgi so namreč zelo hitri in pregledni. Prenose športov si lahko tudi ogledate v živo prek njihove televizije, svoje stave pa spremljate prek spletne strani ali aplikacije. Priljubljena pri njih je tudi funkcija, ki omogoča predčasno izplačilo vaše stave. Ob vseh funkcijah in pripomočkih se resnično počutite, kot da bi v živo stavili na sami tekmi ali dirki.

william hill stavnice