Za inštrukcije je veliko ponudnikov, zato preverite ceno

Danes so zahteve na vseh izobraževalnih stopnjah visoke za številne predmete, kot so npr. matematika, fizika, tuji jeziki …, zato se mnogokrat dogodi, da otroci enostavno potrebujejo inštrukcije. Žal pa le – te niso poceni, zato mnogim staršem predstavljajo precejšen strošek, ki ga morajo plačati, če ne želijo,  da njihov otrok nima težav v šoli in da si pridobi obvezno potrebno znanje za nadaljnje življenje.

Podjetje E-Doktrina je podjetje, ki nudi inštrukcije za različne predmete in za vse stopnje izobraževalnega sistema na izredno visokem kvalitetnem nivoju. E-Doktrina nudi izjemno kakovostne inštrukcije, saj imajo že dolgoletne izkušnje na tem področju, imajo pa tudi nujno potrebne prednosti v primerjavi s konkurenčnimi podjetji in inštruktorji posamezniki, saj omogočajo zniževanje stroškov na strani prevoza in še nekaterih drugih dejavnikov.

Tako stanejo inštrukcije 9,75 € na 45 min za osnovno in srednjo šolo v Ljubljani, v Maribor za navedeni stopnji pa le 9 € na eno šolsko uro, medtem ko je cena za fakultete v Ljubljani 11,25 € na šolsko uro. Glede na to, da pa se zavedajo, da so potrebne inštrukcije angleščine tudi v drugih krajih, pa na teh območjih omogočajo inštruiranje preko spleta tudi za čisto vse preostale kraje po Sloveniji.

Da pa se boste sami prepričali v vse napisano, vam vsekakor predlagam, da pogledate več ponudnikov in preverite, v katerem podjetju je za inštrukcije cena najbolj ugodna. Morate pa biti pozorni tudi na vse ostale podrobnosti, kot so opisane zgoraj, saj ni nujno, da je za inštrukcije cena ugodna, če je sama osnovna cena nizka, potrebno je razmisliti tudi o ostalih stroških, povezanih z njimi. Hkrati pa ne pozabite preveriti izkušnje inštruktorjev, saj je od tega najbolj odvisna kakovost prenesenega znanja.