Za ugodno kvalitetno računovodstvo izberite Moje računovodstvo

Ste se naveličali svojega starega računovodstva, ker je pri svojem delu naredilo ogromno napak in pustilo ogromno nerešenih poslovnih dogodkov, zaradi katerih sedaj upate, da vas inšpektor ne obišče še nekaj naslednjih let? Če ste vsaj na eno vprašanje odgovori, potem vam predlagam, da se obrnete na podjetje Moje računovodstvo, kjer vam bodo pripravili ugoden cenik računovodskih storitev, kljub temu, da je cenik računovodskih storitev nizek, pa kakovost ne bo trpela.

V tem podjetju si namreč lahko toliko nižje cene privoščijo ravno na račun računovodskega programa, s katerim se baza računovodstva in naročnika poveže, tako da računovodstvo ves čas lahko skoraj dobesedno opazuje, kaj delate v programu, torej posledično vsak mesec pred oddajo davčnega obračuna ne bo treba ročno vnašati in knjižiti izdanih računov, temveč se jih knjiži direktno v programu. Na ta način je lahko cenik računovodskih storitev podjetja Moje računovodstvo povsem logično bistveno nižji, pri tem pa se lahko cenik računovodskih storitev poviša praviloma samo zaradi povečanega števila zaposlenih, zaradi razširitve dejavnosti še na druga področja in podobnega. Torej načeloma pri tem podjetju število izdanih računov ne vpliva na to, kolikšen bo cenik računovodskih storitev.

Poleg tega je to računovodstvo preizkušen računovodja s strani Slovenskega inštituta za računovodstvo, v podjetju se stalno izobražujejo, tako lahko naročnikom tudi predlagajo kakšno spremembo, s katero bi prihranili nekaj denarja, pomagajo tudi pri vlaganju izvršb, hkrati pa nudijo tudi poslovno svetovanje, izdelavo izkazov, obveščajo o vseh novostih, ki se tičejo vašega podjetja in še marsikatero storitev bi lahko našli.