Zakaj je bazen z žogicami enkratno darilo za vaše male junake?

bazen žogice

Ker vam vaši malčki zagotovo pomenijo vse na svetu, zanje poskrbite prav v vsakem pogledu. Ne nazadnje ste jih najverjetneje opremili z vsemi potrebnimi igračami in igrali. Kljub temu pa je dobro, da so tovrstni izdelki pred nakupom dovolj temeljito preverjeni in da lahko otroka česa naučijo, obenem pa mu ponudijo dovolj varno okolje za igro in zabavo.

Odlična izbira za vaše male junake je na primer tudi bazen z žogicami. S takšnim igralnim sredstvom zagotovo poskrbite za izjemno prijetno, udobno pa tudi nadvse varno in brezskrbno igro. Mehki in suhi bazenček je namreč popolna izbira za malčke že od devetega meseca starosti dalje.

 

 

V kompletu je več kot sto simpatično pisanih žogic

Bazen z žogicami vam je na voljo v vsaki dobro založeni prodajalni z otroškimi izdelki. V kompletu prejmete več kot sto različno obarvanih žogic, ki na odličen način poskrbijo za dolge ure igranja. Bazenček, ki je napolnjen z žogicami, poskrbi, da se malčki živahno in sproščeno igrajo. Če želite, se žogice lahko odstranijo in namesto njih v mali bazen položite otrokove najljubše igrače.

Bazen z žogicami je koristen tedaj, tudi kadar ga otroci ne uporabljajo. V njem namreč lahko za kratek ali daljši čas shranite prav vse igrače ter tako poskrbite za večji red v svojem domu.

 

 

Čudovito darilo za 1. rojstni dan

bazen žogice1

Če v tem hipu ne veste, kaj kupiti malčku za 1. rojstni dan, je bazen z žogicami lahko odlična izbira. Na voljo vam je tudi v spletni prodajalni, kjer lahko najdete še druga enkratna igrala za najmlajše. Spletni nakup bazenčka pa se vam splača tudi za to, ker ne boste prihranili samo pri času, temveč tudi pri denarju.

S takšnim darilom ne boste brcnili v temo – ne pri otroku in ne pri starših. Suhi bazen s pisanimi žogicami oziroma balončki je ne nazadnje veselo darilo tudi za odrasle, saj bodo lahko vso otroško kramo spravili vanj, ko se malčki ne bodo igrali.