Ženske nakupovalne navade

ročne ureŽenske in naše modne muhe. Vse hodimo po trgovinah in si pasemo naše očke. Včasih nočemo zapravljati, ampak vedno zagledamo nekaj v kar se zapičimo in tukaj poči, ker se denarnica pomanjša.
Ampak kaj zato! Če smo zaradi tega nakupa bolj vesele pa tako tudi bo, kajne punce? Če nas premamijo ženske ure jih bomo kupile, če nas premamijo obleke jih bomo kupile.
Potem pa so še tukaj “znižane cene”. Prodajalci nalašč dajo poceni izdelke med drage! Tako te še dodatno prepričajo, da moraš tisti izdelek zares vzeti. Ampak iskreno. Meni je vseeno koliko stane. Če mi je nekaj všeč, si bom to kupila.

Če o nečem sanjaš, kupi!

Nekaj kar nam je všeč to se mora kupiti, saj denar se mora obračati. Moja prijateljica si je kupila neko žensko uro in namreč tako, da sva lepo hodili po trgovinah gledali obleke, iskali obleke bolje rečeno, ker sva iskali vsaka zase eno, da bi lahko šli žurati v obleki.
In ona se je namesto v obleke na koncu zagledala v ženske ure. V vsaki trgovini je našla eno dobro in na koncu je izbrala katero si pa bo kupila in si jo je res. Ni bila poceni, res ne ampak jo nosi sedaj res vsak dan, kar je res nenavadno za njo, glede na to, da ur ona ne nosi.

Kaj je bilo z obleko?

Na koncu si je seveda kupila še eno obleko, ker jo je čisto slučajno našla in ji je bila zelo všeč. In tako sva obe imeli nova outfita za najino večerno zabavo. Da pa ne bo samo o njej, tudi jaz sem pridno zapravljala. Kupila sem si novo oblekico, svojo šibko točko pa sem našla v novih supergah (ki mimogrede zelo pašejo k moji elegantni oblekici).
Takšne bele, z zlatimi dodatki. Res so TOP. Super se dajo skombinirati z raznimi zlatimi modnimi dodatki, recimo uhani, verižicami, zapestnicami,… pa ravno to me je presenetilo, ker ponavadi k obleki pašejo samo All Starke. Tele pa so res kot namenjene za k elegantnim oblekicam.
Pa da ne boste mislili, da jih sedaj nosim samo k oblekici. So moji najljubši, imam jih tudi za vsakdan oziroma k jeansu. Moram pa zelo paziti na njih, ker so beli in se hitro umažejo.