Ženske, si želite popolnih nohtov za kar 3 do 4 tedne?

To, kar se je zdelo pred desetimi leti popolnoma nemogoče in nepredstavljivo, je danes mogoče. Pri tem tudi ne gre za posege, ne uporabljajo se snovi, ki bi kakor koli škodile zdravju in popolnoma uničile vaše nohte, ampak se uporablja le veliko bolj obstojen lak. Gre za permanentno lakiranje nohtov, ki je popolnoma neškodljivo, uporabi se le obstojen lak, ki se suši pod UV lučko, pri tem pa gre tudi za popolnoma naraven izgled, torej so popolni nohti 3 do 4 tedne več kot realnost.

Na noht se namreč ne nanese umeten noht, kot je to zelo pogosto in potem so nohti prav debeli in se na daleč vidi, da so umetni. Če se naveličate barve, permanentno lakiranje nohtov omogoča, da enostavno noht nalakirate z drugim lakom, ki ga lahko potem z acetonom popolnoma enostavno odstranite in nanesete drugi sloj.

Popolni nohti 3 do 4 tedne so možni tudi pri tisti ženski, ki ima zelo mehke nohte in si sicer malo večje dolžine nikakor ne bi mogla privoščiti, saj so mehki nohti enostavno preveč lomljivi, da bi bilo to možno. Prav tako pa je permanentno lakiranje nohtov možno tudi pri tisti ženski, ki ima že naravne zelo močne nohte in z lomljenjem nima nobenih težav.

Permanentno lakiranje nohtov vseeno ne bo naredilo nohta tako trdega, da bo trd kot kamen, torej se največja razlika pokaže prav pri ženski z majhnimi nohti. Vsekakor pa ta postopek tudi ni tako drag, da si ga ne bi mogle privoščiti, v primerjavi z vsakodnevnim lakiranjem pa še posebej ne.