Zip line v Planici je lahko posebno doživetje

Bi radi vsaj približno doživeli to, kar doživljajo najbolj pogumni skakalci na smučeh vsako leto v Planici? Potem imam zelo dobro novico za vas, saj vam športni park v Planici poleti ponuja prav to izkušnjo. Preko celotne skakalnice so napeljali jekleno vrv za zip line, hkrati pa poskrbeli, da je višina kar se da podobna višini, ki jo imajo smučarski skakalci.

Zip line v Planici bo zagotovo še posebno doživetje za vse ljubitelje smučarskih skokov, ki skakalce z največjim veseljem spremljajo vsak vikend. Hkrati pa velja, da je zip line v Planici primeren za vse, ki si želijo to doživetje naših orlov čim bolj  občutiti in tudi za vse tiste, ki si želijo iti na zip line, pa si vseeno ne želijo doživeti prehudega adrenalina in jim je neka manjša mera več kot dovolj. Seveda pa imajo tisti, ki se jim bo zdel zip line v dolini pod Poncami premalo adrenalinski, na voljo tudi kakšna bolj adrenalinska doživetja.

Nekateri gredo celo tako daleč, da kombinirajo zip line z na primer jadralnim padalstvom in podobnimi drugimi doživetji in si tako želijo doživeti dan, ki bo poln adrenalina. Seveda pa takšni dnevi niso primerni za to, da bi se vam lahko pridružil vaš otrok, če pa se odločite za zip line v dolini pod Poncami, pa se vam lahko pridruži celo pri samemu spustu, saj je tu možen tudi spust po jeklenici v tandemu. Otroku se bo prav gotovo takšno doživetje resnično vtisnilo v spomin.